rezervari parcare otopeni

Rezervari Parcare Otopeni online

  1. rezervari parcare otopeniRezervari parcare Otopeni – selectați zilele de staționare în cadrul parcării noastre pe termen lung din tabelele lunare afișate în pagina de rezervări online. Faceți click sau tap (smart phone) pe FIECARE număr al zilelor (nu selectați intervalul ci faceți click pe fiecare zi de staționare). Pentru o perioadă mai mare de 3 luni de zile, vă rugăm să ne contactați.
  2. Completați Numele dvs. și Numărul de Înregistrare REAL al autoturismului dvs. pentru a putea fi identificat la aeroport sau în momentul parcării vehiculului. – Trebuie sa știm cui returnam vehiculul, la întoarcere 🙂 nu?
  3. Completați adresa de e-mail REALĂ la care dvs. aveți acces ulterior și unde veți primi confirmarea recepționării rezervării și veți mai primi și factura pro forma pentru ca dvs. să puteți achita contra-valoarea serviciilor de parcare termen lung rezervate prin intermediul sistemului de rezervari parcare Otopeni.
  4. Alegeți unul dintre serviciile de parcare pe termen lung, oferite în câmpul Servicii.
  5. Completați un număr de telefon REAL prin care să putem comunica cu dvs.; prin care se poate verifica veridicitatea rezervării. NU veți primi mesaje publicitare și NU vom publica numărul dvs. de telefon.
  6. Adăugați orice alte detalii legate de staționarea pe termen lung, la noi. Vă rugăm să ne furnizați timpii de plecare din aeroport, astfel încât să putem programa întâlnirea, transferul sau preluarea vehiculului în cel mai bun timp posibil la/către aeroport, terminalul plecări.
  7. Completați câmpul pentru confirmarea anti-spam. Prin aceasta probați că nu sunteți un program rău-intenționat.
  8. Apăsați butonul SEND. Gata! Ați rezervat un loc de parcare pe termen lung, așteptați confirmarea recepționării și aprobarea rezervării pe adresa de e-mail furnizată.
  9. Când rezervarea dvs. a fost aprobată de către personalul nostru, veți primi confirmarea pe e-mail.

Vă sugerăm să consultați și pagina pentru proceduri efectuare plăți.

Vă mulțumim și așteptăm cu interes să ne întâlnim!

Vă sugerăm să consultați și pagina pentru: proceduri Intrare parcare termen lung sau pagina pentru proceduri parcare Meet & Greet (Valet Parking).

 

Ne gasiti si pe Facebook