Efectuare plata cash

Pentru plata în numerar (cash) vă sugerăm să aveți la îndemână suma de bani eventual cât mai exactă, dacă se poate, pentru a evita întârzierile posibile*.

Dacă aveți neclarități sau aveți modificări de efectuat asupra serviciilor comandate, vă rugăm să ne contactați imediat pentru remediere.*

Nu lăsați acest aspect pentru ultimul moment!

Parcare termen lung

În cazul efectuării plății în numerar (cash) personalul nostru vă pune la dispoziție factura și chitanța în momentul sosirii dvs. în parcarea pe termen lung ”Longparking” și va încasa suma de plată pentru serviciul sau serviciile menționate pe factură. Nici o altă modificare a facturii nu este posibilă la acel moment – totul se face în interesul dvs. pentru a ajunge în timp util în spațiul de transfer.

Meet & Greet (Valet Parking)

În cazul efectuării plății în numerar (cash) personalul nostru va aduce factura și chitanța și va încasa suma de plată, pentru serviciul menționat pe factură, la terminalul plecări din Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni – la momentul întâlnirii pentru transfer.

*Personalul nostru face tot posibilul ca să vă asigure transferul cât mai rapid către destinația dorită și de aceea facem aceste recomandări. Vă mulțumim pentru înțelegere.