Parcare termen lung

Parcare termen lung

Parcare Otopeni – Parcare termen lung

 

rezervare-online-click-click-go-parcare-termen-lung-otopeniServiciul de parcare termen lung este serviciul principal oferit de către ”Longparking” – Otopeni. În cadrul parcării noastre dispunem de peste 100 de locuri de parcare destinate traficului de tranzit din zona DN1. Otopeni – București, România.

Este ideal pentru un ”city break” de succes sau o plecare rapidă în interes de afaceri.

Serviciul de parcare termen lung se adresează călătorilor în interes de afaceri și/sau de agrement care doresc să combine confortul cu economia de bani. Parcarea pe termen lung se adresează numai celor care doresc să parcheze autovehicule pe termen lung și foarte lung în vederea tranzitului aeroportuar dar și celor care doresc să nu se complice în traficul aglomerat din București – venind pe ruta de nord (DN1) a capitalei puteți parca pe termen lung în siguranță la noi.

Serviciul de parcare pe termen lung beneficiază gratuit de transferul la terminalul plecări din aeroport, cu mașinile ”Longparking.ro”. Alt transfer se poate face către zona Piața Presei Libere de unde puteți accesa diverse rute de transport urban. In acest fel nu vă stricați weekendul cu traficul aglomerat din București odată ajunși cu vehiculul dvs. pe ruta DN1 (zona de nord).

La întoarcere puteți solicita telefonic* transferul gratuit din aeroport sau din Piața Presei Libere către vehiculul dvs. din parcarea noastră pe termen lung ”Longparking.ro” – la orice oră, oricare din zilele săptămânii.

 

Ne gasiti si pe Facebook