Parcare Aeroport Otopeni

Rent a car parcare otopeni

Parcare aeroport Otopeni – Long Parking – este soluția pentru tine!

 Parcare aeroport Otopeni – Longparking.ro este o parcare pe termen lung, situată în Otopeni. Aceasta are 7000 de metri pătrați de zonă de parcare pe termen lung și este monitorizată video non-stop.

Rezervările sunt rapide și simple iar personalul nostru vă va asista la transferul către locul nostru de parcare la terminalul plecări din aeroport și înapoi din nou,  la întoarcere, de la aeroport la locul de parcare. Ne desfășuram activitatea 24 de ore pe zi – 7 zile pe săptămână.

rezervare-online-click-click-go-parcare-termen-lung-otopenimeet-greet-valet-parking-parcare-termen-lung-otopeni
Rezervă acum un loc de parcare pe termen lung în Otopeni - București într-un mod simplu, confortabil... detaliiServiciul Meet & Greet (Valet Parking) include: transfer bagaje, spălare exterior, presiune roți, supraveghere video... detalii
despre-noi-long-term-parking-otopeni-longparking-servicii
Long-term parking este un serviciu ideal pentru călătorii de afaceri și de agrement care doresc să combine confortul și economia de bani. Serviciul nostru de parcare pe termen lung, situat în zona de nord a Bucureștiului, cu intrare directă din DN1, se adresează nu numai celor care doresc să parcheze autovehicule pe termen lung și... detalii

 

Serviciul de parcare termen lung este serviciul principal oferit de către ”Longparking” – Otopeni. În cadrul parcării noastre dispunem de peste 100 de locuri de parcare destinate traficului de tranzit din zona DN1, Otopeni – București, România.

Ne gasiti si pe Facebook