Proceduri parcare Meet & Greet (Valet Parking)

  1. Rezervați online sau telefonic serviciul Meet & Greet (Valet parking), primiți confirmarea pe e-mail împreună cu factura pro forma și efectuați plata (prin transfer bancar sau numerar – cash).
  2. Vă rugăm să ne furnizați timpii de plecare din aeroport, astfel încât să putem programa întâlnirea, transferul și preluarea vehiculului în cel mai bun timp posibil la aeroport, terminalul plecări.
  3. Vă sugerăm să aduceți o copie de rezervă a cheilor pentru cazul în care doriți să accesați și alte servicii de întreținere/pregătire a vehiculului parcat la noi. Copia de rezervă NU este obligatorie dar este indicată. Dacă nu sunteți în grabă, vă sugerăm să ne indicați toate aspectele de utilizare specifice vehiculului dvs.
  4. Mașina va fi parcată pe termen lung în parcul nostru oficial și securizat, video monitorizat. La cerere primiți un cont Ip pentru vizualizarea vehiculului, pe toată durata staționării în cadrul parcării noastre pe termen lung din Otopeni – București – Ploiești (DN1).
  5. Atunci când vă întoarceți din călătorie, șoferul nostru va aduce mașina la aeroport, terminalul sosiri. După inspecția vehiculului dvs. vă sunt predate cheile. Drum bun! și vă reașteptăm curând în parcarea noastră pe termen lung pentru zona de nord (DN1) din Otopeni, București – România.