Despre noi

Longparking.ro este o parcare pe termen lung oficială și legală, situată în Otopeni, are 7000 de metri pătrați de zonă de parcare pe termen lung și este monitorizată video non-stop. Rezervările sunt rapide și simple iar personalul nostru vă va asista la transferul către locul nostru de parcare la terminalul plecări din aeroport și înapoi din nou,  la întoarcere, de la aeroport la locul de parcare. Ne desfășuram activitatea 24 de ore pe zi – 7 zile pe săptămână.

Parcare termen lung este un serviciu ideal pentrurezervare-online-click-click-go-parcare-termen-lung-otopeni călătorii de afaceri și de agrement care doresc să combine confortul și economia de bani. Serviciul nostru de parcare pe termen lung, situat în zona de nord a Bucureștiului, cu intrare directă din DN1, se adresează nu numai celor care doresc să parcheze autovehicule pe termen lung și foarte lung în vederea tranzitului aeroportuar dar și celor care doresc să nu se complice în traficul aglomerat din București – venind pe ruta de nord (DN1) a capitalei puteți parca în siguranță la noi.

Noi vă transferăm (la cerere) către un punct de acces la mijloacele de transport din proximitatea zonei de nord (ex. Piața Presei Libere).

IMG_1755

Rezervări | Harta zonei | Direcționare trafic | Servicii | Contact  | Proceduri